tisdag 28 maj 2013

Kraft dam/2 - Jalas/Karhu

Kraft dam/2 spelade på måndagskvällen sin andra raka hemmamatch. Efter 5-0 vinsten i matchen innan var förhoppningarna inför matchen positiva. Speciellt som motståndarna Jalas/Karhu hade åkt på en storförlust i sin föregående match.

Matchen spelades på Pjelaxplanen på grund av Centralplanens dåliga skick. Planen i Pjelax är inte heller i toppskick, och speciellt var gräset långt på vissa ställen. Det här var lagets första match på naturgräs i vår.

Det skulle visa sig att gästerna med flera äldre spelare i laget var fysiskt starkare än hemmalaget, vilket var en klar fördel på den här planen. Då Kraft dessutom hade svårt att få igång något passningsspel var det gästerna som for iväg med en 0-4 (0-3) seger. Samtliga mål gjordes för övrigt av Sari Setälä.

Att Jalas/Karhu vann är inget att säga om, men siffrorna kunde varit jämnare. Speciellt i andra halvlek hade Kraft ett flertal chanser som med lite större skärpa kunde resulterat i något mål.  

Från Dam 1 medverkade Henna Harju som vaktade målet och Jennifer Norrholm.

I matchen spelade: Henna Harju, Julina Lillandt, Ida Vikars, Jenny Rönnqvist, Jennifer Norrholm, Karita Luoma, Josefin Bonde, Janina Luhtala, Anna Åstrand, Elin Simons, Senni Tammisto, Veera Mäntymäki, Salla Raittila, Eleonor Kahakorpi.
 
Några bilder från matchen (fler bilder på hemsidan under Dam II).
(Foton: Amanda Sörhannus)
 


 

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar