torsdag 6 juni 2013

Tio tjejer i regn och åska

Kraft dam/2 gjorde i går en två timmar lång färd till Kauhava för att möta lokala Kanu. Av olika anledningar, resor, skador och match för Dam/1 i kväll var endast tio speldugliga tjejer med på resan.

Uppvärmningen inför matchen inramades av åska på avstånd. Precis lämpligt till avspark drog ovädret in över planen, med skyfall och blixtar från alla håll. Det gjorde att matchstarten blev en halvtimme försenad.

Under hela matchen föll regnet ibland i större och ibland i mindre mängd, och med åska och blixtar på avstånd.

I själva matchen sedan bjöd Krafts tjejer på fullgott motstånd trots en spelare mindre. Alla spelare gav verkligen allt i matchen. Visst hade hemmalaget ett spelövertag och skapade fler chanser, och vann rättvist med 2-0 efter mål i minut 17 och strax innan halvtid, men Krafttjejerna var långt ifrån chanslösa.

Laget hade också en boll i mål genom Cajsa Ivars, men hon fick bollen med sig med handen i situationen innan och målet dömdes bort. Ett rätt domslut.

Inkommande vecka har laget två matcher då man möter I-JBK/2 hemma på Centralplanen på måndag och VPS-j Naiset borta i Vasa på fredag.

I Kauhava medverkade följande spelare: Linnea Strand, Janina Luhtala, Ida Vikars, Karita Luoma, Jennifer Norrholm, Julina Lillandt, Jenny Rönnqvist, Anna Åstrand, Cajsa Ivars, Elin Simons

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar